Minoritetsorkestern

Nu startar vi en blogg om Minoritetsorkestern i stället för att vi möts fysiskt i vår Läsecirkel. Det är meningen att vi ska få till en öppen diskussion med alla som är intresserade – alltså inte begränsad till den ursprungliga cirkeln och/eller medlemmar i FAL.

Vi kommer inte att lägga någon kommentarsfunktion här – detta eftersom vi två gånger fått webbsidan stängd på g av mängder av spam.

Alla som vill vara med kan lägga in kommentarer på vår FaceBook sida där vi startar en tråd för Minoritetsorkestern. Kommentarerna samlar jag ihop och lägger hit i bloggen – detta eftersom den är sökbar och kan nås också av alla som inte vill vara med i FaceBook. Du kan också mejla direkt till karinsohlgren@hotmail.com så kopierar jag dina kommentarer hit i bloggen.

OBS detta är ett experiment – det är första gången vi har ett coronavirus och vi måste vara uppfinningsrika för att hitta sätt att mötas och prata böcker ändå!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Minoritetsorkestern

  1. Ingela Bernander skriver:

    Berättarperspektivet är spännande eftersom det är en ande eller en chi som är berättaren! Jag blev intresserad av att lära mig mer om igbokulturen och läste Chinua Achebes intressanta artikel. Inte helt lätt att sätta sig in i detta sätt att tänka.Att ha en annan identitet i ett ”spiritland” som står bredvid en och försöker påverka o styra ens liv. En sorts dualitet alltså. Grundhistorien som vindlar sig fram är ju en sorts Romeo o Juliahistoria som i grunden kanske inte är så märkvärdig. Det som jag fascinerades av, o ibland blev irriterad på, är det långsamma berättandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.